• Telefon: +40-213.161.111 ; +40-213.161.000
  • Email: office@ipct.ro
  • Luni-Vineri: 09:00-17:00

Despre noi

O echipa de profesionisti


Compania noastra este una dintre firmele importante de proiectare si cerecetare pentru constructii din Romania avand o experienta de peste 40 de ani in domeniu.

Specialistii din IPCT S.A. sunt atestati de MDRAP ca experti si verificatori pentru toate tipurile de constructii si exigentele specifice lor cerute de standardele in vigoare in Romania.Majoritatea cunosc si coduri de proiectare DIN (Germania), BEAL( FRANTA), UBC si ACI (S.U.A.) si sunt membrii OAR, UAR, AICPS, AICR.

Devenit in 1992 societate pe actiuni, IPCT a functionat anterior sub denumirea de Institutul de Proiectare pentru Constructii Tipizate, elaborand un numar important de proiecte tip, pe baza carora s-au executat mii de constructii industriale, de locuinte si social-culturale, atat in tara, cat si in strainatate.

IPCT a dovedit intotdeauna flexibilitate si adaptabilitate fata de noutatile si tendintele din domeniul constructiilor. Astfel IPCT a fost cel care a deschis calea automatizarii in proiectare, elaborand primele programe de calcul pentru diverse tipuri de structuri. In ultimii ani IPCT a abordat cu profesionalism domeniul reabilitarilor energetice pentru cladiri de locuit.

Echipa IPCT detine competentele si resursele necesare pentru elaborarea unei game variate de proiecte.

Proiectare, consultanta si evaluare pentru constructii si ansambluri de constructii civile, industriale si agricole, cu acoperirea tuturor specialitatilor. Expertize tehnice si documentatii tehnice pentru consolidari, modernizari si reparatii ale constructiilor afectate de actiuni seismice, climatice sau agenti chimici. Verificari de proiecte pentru toate exigentele, conform Legii 10/1995.